Fleksible rammer til messer og udstillinger

På Hindsgavl Slot har du rig mulighed for at udstille virksomhedens produkter i professionelle og smukke omgivelser. I tæt dialog med dig får vi defineret, hvad du gerne vil have ud af dagen. Herefter  planlægger vi arrangementet, og tager os af alt det praktiske.

Hele vejen igennem har du en fast kontaktperson, som tager dig trygt igennem planlægning, forberedelse og afvikling – så du bare skal møde op.

Send en forespørgsel

Vi står klar til at hjælpe dig med din messe

Kontakt vores dygtige Konferencekoordinator, Ditte Volquards, i dag på 6340 6688 eller send hende en mail på dv@hindsgavl.dk

Et hav af muligheder

Vores lokaler er rummelige, med højt til loftet og udstyret med den nyeste teknik – klar til at danne ramme om alt fra store, pompøse produktlanceringer til en traditionel opbygning af messestande.  I kan til hver en tid få teknisk assistance af vores dygtige teknikere.

Tranesalen i Laden er ideel til mindre udstillinger og produktpræsentationer med 150-350 deltagere.

Til større messer eller udstillinger slår vi Tranesalen sammen med den anden del af Laden Restaurant Louise, så vi får én stor sal med plads til 650 deltagere.

Læs mere om lokaler og udstyr

Udstilling for fjerde år i træk

Siden 2017 har den danske frivillige optikerkæde Nyt Syn afholdt et årligt arrangement, hvor butikker og leverandører kan knytte endnu tættere relationer mellem hinanden. Det hele foregår i Laden på Hindsgavl Slot, hvor der er god plads til udstillingsstande, spisning og fest.

Læs mere om, hvorfor Nyt Syn for fjerde år i træk har valgt Hindsgavl Slot som mødested.

Læs mere

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her