Fleksible rammer til messer og udstillinger

På Hindsgavl Slot har du rig mulighed for at udstille virksomhedens produkter i professionelle og smukke omgivelser. I tæt dialog med dig får vi defineret, hvad du gerne vil have ud af dagen. Herefter planlægger vi arrangementet og tager os af alt det praktiske.

Hele vejen igennem har du en fast kontaktperson, som tager dig trygt igennem planlægning, forberedelse og afvikling – så du bare skal møde op.

Udover traditionelle udstillinger og messer har vi stor erfaring med alle typer arrangementer og events, der kræver plads til udstilling og evt. kombineret med afsluttende spisning og fest, f.eks. et symposium eller et årsmøde. Se længere nede på siden for eksempler og udtalelser.

Send en forespørgsel

Vi står klar til at hjælpe dig med din messe

Kontakt vores dygtige Konferencekoordinator, Julie Lund Hindsgavl, i dag på 6340 6726 eller send hende en mail på jlh@hindsgavl.dk

Et hav af muligheder

Vores lokaler er rummelige med højt til loftet og udstyret med den nyeste teknik – klar til at danne ramme om alt fra store, pompøse produktlanceringer til en traditionel opbygning af messestande. I kan til hver en tid få teknisk assistance af vores dygtige teknikere.

Tranesalen i Laden er ideel til mindre udstillinger og produktpræsentationer med 150-350 deltagere. Til større messer eller udstillinger slår vi Tranesalen sammen med den anden del af Laden Restaurant Louise, så vi får én stor sal med plads til 650 deltagere.

Læs mere om lokaler og udstyr

Årsmødet booket to år frem

I mange år har Dansk Endodontiforening (faglig forening for tandlæger) holdt årsmøde på Hindsgavl Slot. Her bliver medlemmerne præsenteret for den nyeste viden og udstyr inden for faget.

Rammerne på Hindsgavl Slot er oplagte til denne type arrangement, der kombinerer fest og overnatning med forelæsninger, workshops og udstilling/messe. Faktisk er Dansk Endodontiforening så glade for vores faciliteter og smukke omgivelser, at de allerede har booket datoerne for årsmøderne de næste to år.

Har du også et arrangement, vi skal hjælpe dig med?

Send en forespørgsel

20 år som samlingspunkt

I mere end 20 år har foreningen Intensiv Symposium afholdt deres årlige konference på Hindsgavl Slot. Med intensivlæger og sygeplejersker fra hele landets intensivafdelinger, er den centrale placering midt i landet på Fyn er afgørende, når alle skal mødes en gang om året til konference og messe.

Læs mere om, hvorfor Intensiv Symposium har valgt Hindsgavl slot som mødested.

Intensiv Symposium på Hindsgavl Slot
Hindsgavl Slot stod for smukke omgivelser til vores Porsche Brand Day 2022, som blev afholdt på en solrig sommerdag fredag den 3. juni 2022. På dagen gjorde vi både brug af stedets indendørs- og udendørs faciliteter til vores mange aktiviteter, der på mange måder levede op til vores forventninger.
Christine Jelved
Direktør for Porsche Danmark

Udstilling for fjerde år i træk

Siden 2017 har den danske frivillige optikerkæde Nyt Syn afholdt et årligt arrangement, hvor butikker og leverandører kan knytte endnu tættere relationer mellem hinanden. Det hele foregår i Laden på Hindsgavl Slot, hvor der er god plads til udstillingsstande, spisning og fest.

Læs mere om, hvorfor Nyt Syn for fjerde år i træk har valgt Hindsgavl Slot som mødested.

Nyt Syn på Hindsgavl Slot