Unikke firmafester på Hindsgavl Slot

Mangler du stedet til sommerfesten? Eller kunne du tænke dig at slutte konferencen af med et brag af en firmafest? Så ring og snak med os om, hvad du kunne tænke dig. Vi har stor erfaring med at arrangere firmaarrangementer og temafester, man taler om længe efter. Når du planlægger at arrangere firmafest på Hindsgavl Slot kan du få tilknyttet en fast kontaktperson.

Firma- og temafester kan arrangeres som enkeltstående events eller som afslutning på møder, konferencer eller andre faglige arrangementer. Vores erfaring er, at det er en perfekt mulighed for at give deltagerne en helt speciel oplevelse og afslutte jeres firmaophold med manér.

Tag en snak med os på 6340 6727

Vi står klar til at hjælpe dig med din firmafest

Kontakt vores dygtige Konference- og eventkoordinator, Patricia Wilde, i dag på 6340 6727 eller send hende en mail på pw@hindsgavl.dk

Overnatning på slottet eller i staldene

Mange vælger at overnatte i forlængelse af et firmaarrangement. Det giver deltagerne de optimale betingelser for at få det fulde udbytte af en hyggelig, sjov eller lærerig dag. Alle vores værelser er lyse og indrettet med god skrivebordsplads, behagelig arbejdsstol, fladskærms-tv og WiFi.

Alle værelser har desuden eget bad og toilet.

Se værelserne her

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her