Unik firmafest på Hindsgavl Slot

Mangler du stedet til jeres næste firmafest? Eller kunne du tænke dig at slutte konferencen af med et brag af en fest? Så ring og snak med os om, hvad du kunne tænke dig.

Vi har stor erfaring med at arrangere firmaarrangementer og temafester, man taler om længe efter. Vores kreative fest- og eventteam er fulde af idéer, og mulighederne er næsten uendelige her på Hindsgavl Slot. Når du planlægger en firmafest hos os, får du tilknyttet en fast kontaktperson, så det bliver ekstra nemt for dig.

Firma- og temafester kan arrangeres som enkeltstående events eller som afslutning på møder, konferencer eller andre faglige arrangementer. Vores erfaring er, at det er en perfekt mulighed for at give deltagerne en helt speciel oplevelse og afslutte jeres firmaophold med manér.

Tag en snak med os på 6340 6685

Vi står klar til at hjælpe dig med din firmafest

Kontakt vores dygtige Fest- og eventkoordinator, Emma Vive, i dag på 6340 6685 eller send hende en mail på fest@hindsgavl.dk

Overnatning på slottet eller i staldene

Mange vælger at overnatte i forlængelse af et firmaarrangement. Det giver deltagerne de optimale betingelser for at få det fulde udbytte af en hyggelig, sjov eller lærerig dag. På alle vores værelser finder du bord og stol, WiFi og fladskærms-tv. Alle værelser har desuden eget bad og toilet.

Vi råder over 120 flotte værelser. Størstedelen fremstår i slotsstil, mens værelserne i staldene er renoverede i moderne og enkel stil. Uanset hvilke værelser du vælger, vil du opleve, hvordan historien spiller en stor rolle i indretningen.

Ved større arrangementer arrangerer vi supplerende overnatning hos vores samarbejdspartnere i lokalområdet, hvad enten I kommer 300 eller 1000 deltagere.

Se værelserne her
Det faglige oplæg forud for middagen og festen trak lidt ud, men det havde vi også taget højde for, og personalet på Hindsgavl var superfleksible i forhold til det.
Jesper Søgård
Autohuset Vestergaard