Unik firmafest på Hindsgavl Slot

Mangler du stedet til jeres næste firmafest? Eller kunne du tænke dig at slutte konferencen af med et brag af en fest? Så ring og snak med os om, hvad du kunne tænke dig. Vi har stor erfaring med at arrangere firmaarrangementer og temafester, man taler om længe efter. Når du planlægger at arrangere firmafest på Hindsgavl Slot, kan du få tilknyttet en fast kontaktperson, så det bliver ekstra nemt for dig.

Firma- og temafester kan arrangeres som enkeltstående events eller afslutning på møder, konferencer eller andre faglige arrangementer. Vores erfaring er, at det er en perfekt mulighed for at give deltagerne en helt speciel oplevelse og afslutte jeres firmaophold med manér.

Tag en snak med os på 6340 6727

Vi står klar til at hjælpe dig med din firmafest

Kontakt vores dygtige Konferencekoordinator, Alberte Mittet, i dag på 6340 6727 eller send hende en mail på am@hindsgavl.dk

Overnatning på slottet eller i staldene

Mange vælger at overnatte i forlængelse af et firmaarrangement. Det giver deltagerne de optimale betingelser for at få det fulde udbytte af en hyggelig, sjov eller lærerig dag. Alle vores værelser er lyse og indrettet med god skrivebordsplads, behagelig arbejdsstol, fladskærms-tv og WiFi. Alle værelser har eget bad og toilet.

Vi råder over 121 flotte værelser. Størstedelen fremstår i slotsstil, mens værelserne i staldene er nyrenoverede i moderne og enkel stil. Uanset hvilke værelser du vælger, vil du opleve, hvordan historien spiller en stor rolle i indretningen.

Se værelserne her