Nærværende fleksible og kreative løsninger

Når en kunde henvender sig med en opgave om, at de gerne vil holde et arrangement med 300 deltagere – uden at deltagerne fysisk skal komme – bliver hovedet lagt i blød for en løsning. Bliver I flere end 300 deltagere, har vi mulighed for at åbne foldedørene mellem Restaurant Louise og Tranesalen. Med denne løsning kan I være helt op til 500 deltagere. Læs mere her.

Kunden ønskede at holde en virtuel live streaming, hvor gæsterne skulle forkæles med mad fra Hindsgavl Slot. Men da de, grundet forsamlingsforbuddet, ikke fysisk måtte være på stedet, skulle der arbejdes i alternative løsninger. Heldigvis er der på Hindsgavl Slot næsten ikke det, vi ikke kan løse.

Sammen med kunden og slotskøkkenet fandt vi hurtigt en løsning, hvor en To-Go-middag med kokkenes lækkerier blev udleveret til gæsterne i drive-in – trygt og hygiejnisk for alle parter.

Det handler om indsigt i ønsker og god planlægning

Planlægningen af en sådan dag starter allerede ved kundens første henvendelse. Vores Konference- og eventkoordinatorer, lægger ud med et dygtigt og grundigt interview, for på bedst mulig vis at kunne sætte sig ind i de ønsker og håb, som kunden har til det kommende arrangement. Dette er med til at gøre det muligt, at kunne tilbyde lige netop det arrangement som opfylder kundens ønsker og drømme. Ingen kunder får en standard pakkeløsning, alle får et forslag til en løsning som matcher præcis det forespurgte.

Gennem hele planlægningen har man som kunde primært kontakt til den samme konference- og eventkoordinator. Det gør dialogen lettere for både kunden og hos os selv internt.

 

Når arrangementet er i gang

Det er lige så vigtigt for os, at kunden oplever, at de mennesker de møder på Hindsgavl Slot er nærværende og kender deres arrangement. Her vil de igen møde den samme konference- og eventkoordinator, som al planlægningen er gået igennem. Det giver kunden ro til at koncentrere sig om deres deltagere.

  Send forespørgsel

  Firmanavn*
  Navn* - Dit fulde navn
  Telefonnummer*
  Email*
  Adresse
  Adresselinje 2
  Postnummer
  By
  Land
  Skriv din besked her

  Drejer din henvendelse sig om afholdelsen af et møde eller arrangement?
  Udfyld da også gerne nedestående:

  Ca. antal personer
  Arrangementets startdato
  Arrangementets slutdato - hvis det strækker sig over flere dage
  Arrangementets starttidspunkt
  Arrangementets sluttidspunkt
  Antal værelser - hvis der ønskes overnatning
  Kommentarer & særlige vigtige detaljer

  Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve om:

  Efterårets landsrådsmøde var det mest avancerede møde rent it-teknisk set, jeg nogensinde har været med til at afholde. Alligevel blev det afsluttet på allerbedste vis – trods alle udfordringer, man kunne møde på sin vej. Vi har haft en fantastisk konferencekoordinator fra A-Z, der fra dag ét har skabt tryghed. Det er absolut ikke sidste gang, jeg planlægger større møder på Hindsgavl Slot.
  Mia Brøndum Andersen
  Seniorkonsulent hos Coop amba