Nærværende fleksible og kreative løsninger

Når en kunde henvender sig med en opgave om, at de gerne vil holde et arrangement med 300 deltagere – uden at deltagerne fysisk skal komme – bliver hovedet lagt i blød for en løsning.

Kunden ønskede at holde en virtuel live streaming, hvor gæsterne skulle forkæles med mad fra Hindsgavl Slot. Men da de, grundet forsamlingsforbuddet, ikke fysisk måtte være på stedet, skulle der arbejdes i alternative løsninger. Heldigvis er der på Hindsgavl Slot næsten ikke det, vi ikke kan løse.

Sammen med kunden og slotskøkkenet fandt vi hurtigt en løsning, hvor en To-Go-middag med kokkenes lækkerier blev udleveret til gæsterne i drive-in – trygt og hygiejnisk for alle parter.

Det handler om indsigt i ønsker og god planlægning

Planlægningen af en sådan dag starter allerede ved kundens første henvendelse. Patricia Wilde, Konference- og eventkoordinator, lægger ud med et dygtigt og grundigt interview, for på bedst mulig vis at kunne sætte sig ind i de ønsker og håb, som kunden har til det kommende arrangement. Dette er med til at gøre det muligt, at kunne tilbyde lige netop det arrangement som opfylder kundens ønsker og drømme. Ingen kunder får en standard pakkeløsning, alle får et forslag til en løsning som matcher præcis det forespurgte.

”Den vigtigste opgave i første omgang er, at få stillet så mange spørgsmål som muligt til arrangementet og ønskerne. Vi kan ikke komme til at vide for meget…”, siger Patricia Wilde.

Gennem hele planlægningen har man som kunde primært kontakt til den samme konference- og eventkoordinator. Det gør dialogen lettere for både kunden og hos os selv internt.

 

Når arrangementet er i gang

Det er lige så vigtigt for os, at kunden oplever, at de mennesker de møder på Hindsgavl Slot er nærværende og kender deres arrangement. Her vil de igen møde den samme konference- og eventkoordinator, som al planlægningen er gået igennem. Det giver kunden ro til at koncentrere sig om deres deltagere.