Nærværende fleksible og kreative løsninger

Når en kunde henvender sig med en opgave om, at de gerne vil holde et arrangement med fx 300 deltagere med masser af aktivitet, bliver hovedet lagt i blød for en løsning. Bliver I flere end 300 deltagere, har vi mulighed for at åbne foldedørene mellem Restaurant Louise og Tranesalen. Med denne løsning kan I være helt op til 500 deltagere.
Læs mere om vores lokaler og udstyr her.

På Hindsgavl Slot er vi specialister i løsninger tilpasset kundens specifikke situation og ønsker – om det så en to-go-middag med kokkenes lækkerier udleveret til en aktiv dag i det grønne eller en firma-festival med teambuilding og streetfood til 1000 gæster.
Se hvad vi kan tilbyde, og bliv inspireret til event og fest her.

Det handler om indsigt i ønsker og god planlægning

Planlægningen af en sådan dag starter allerede ved kundens første henvendelse. Vores Konference- og eventkoordinatorer, lægger ud med et dygtigt og grundigt interview, for på bedst mulig vis at kunne sætte sig ind i de ønsker og håb, som kunden har til det kommende arrangement. Dette er med til at gøre det muligt, at kunne tilbyde lige netop det arrangement som opfylder kundens ønsker og drømme. Ingen kunder får en standard pakkeløsning, alle får et forslag til en løsning som matcher præcis det forespurgte.

Gennem hele planlægningen har man som kunde primært kontakt til den samme konference- og eventkoordinator. Det gør dialogen lettere for både kunden og hos os selv internt.

 

Når arrangementet er i gang

Det er lige så vigtigt for os, at kunden oplever, at de mennesker de møder på Hindsgavl Slot er nærværende og kender deres arrangement. Her vil de igen møde den samme konference- og eventkoordinator, som al planlægningen er gået igennem. Det giver kunden ro til at koncentrere sig om deres deltagere.

  Send forespørgsel

  Firmanavn*

  Navn* - Dit fulde navn

  Telefonnummer*

  Email*

  Adresse

  Adresselinje 2

  Postnummer

  By

  Land

  Skriv din besked her

  Drejer din henvendelse sig om afholdelsen af et møde eller arrangement?
  Udfyld da også gerne nedestående:

  Ca. antal personer

  Arrangementets startdato

  Arrangementets slutdato - hvis det strækker sig over flere dage

  Arrangementets starttidspunkt

  Arrangementets sluttidspunkt

  Antal værelser - hvis der ønskes overnatning

  Kommentarer & særlige vigtige detaljer

  Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve om:

  Efterårets landsrådsmøde var det mest avancerede møde rent it-teknisk set, jeg nogensinde har været med til at afholde. Alligevel blev det afsluttet på allerbedste vis – trods alle udfordringer, man kunne møde på sin vej. Vi har haft en fantastisk konferencekoordinator fra A-Z, der fra dag ét har skabt tryghed. Det er absolut ikke sidste gang, jeg planlægger større møder på Hindsgavl Slot.
  Mia Brøndum Andersen
  Seniorkonsulent hos Coop amba