Din personlige kontakt hos Hindsgavl Slot

Hos os har du altid den samme, faste kontaktperson – fra du booker, til vi vinker på gensyn. Din personlige kontakt sørger for, at dit arrangement forløber præcis, som det skal, med det særlige ekstra der overrasker positivt. Vores erfarne konferenceteam er kendt for at kunne efterkomme selv ’umulige’ ønsker.

Læs mere

Christina Skjellerup

Konferencechef

Mit navn er Christina, og jeg er konferencechef på Hindsgavl Slot, hvor jeg har arbejdet siden 1999. Sammen med konferenceteamet sørger jeg for, at vores gæsters arrangementer bliver både vellykkede og huskværdige. Min erfaring og viden fra mere end 20 år i branchen står til din rådighed. Som sparringspartner kan jeg kaste lys på, hvordan du bedst kan opfylde formålet med dit møde eller konference – og ikke mindst på alle mulighederne ved vores fantastiske rammer på Hindsgavl Slot. Har du konkrete spørgsmål, eller vil du gerne vende en tanke eller idé, så ring eller skriv gerne til mig.

Kontakt Christina i dag
6340 6725
cs@hindsgavl.dk

Linkedin

Julie Lund Hindsgavl

Konferencekoordinator

Mit navn er Julie, jeg er konferencekoordinator på Hindsgavl Slot. Og ja, jeg hedder faktisk Hindsgavl til efternavn! Jeg har været i branchen i mere end 6 år. Det er i tæt dialog med dig, at vi skaber de perfekte rammer om dit arrangement. Så du får et godt møde eller konference. Jeg er til stede for dig gennem hele processen fra første kontakt til succesfuld afvikling, for jeg ved, at hvert arrangement er noget helt særligt.

Kontakt Julie i dag
6340 6726
Jlh@hindsgavl.dk

Alberte Mittet

Konferencekoordinator

Hej, jeg hedder Alberte og er konferencekoordinator. Det er mig, du taler med, når du booker din firmafest eller event eller dit møde/konference. Jeg kan hjælpe dig med at gøre dine ønsker og ideer konkrete – eller med at udvikle et godt koncept, hvis du ikke helt ved hvad, men bare gerne vil prøve noget nyt. Helt ned i mindste detalje. Der er næsten ikke noget, vi ikke kan få til at lykkes her på Hindsgavl Slot.

Kontakt Alberte i dag
6340 6727
am@hindsgavl.dk

Ditte Volquards

Konferencekoordinator, på jordomrejse – er tilbage i januar 2022

Mit navn er Ditte, og jeg er konferencekoordinator på Hindsgavl Slot. Den tætte dialog med dig – fra første kontakt til vi siger på gensyn – er et af mine absolut vigtigste arbejdsredskaber. Nærværet i forventningsafstemningen og planlægningsfasen er et afgørende kriterie for, at dit møde eller konference bliver en bragende succes. Det er en personlig tilfredsstillelse for mig at være til stede hele vejen og sørge for, at alt går præcis som det skal.

Kontakt Ditte i dag
6340 6688
dv@hindsgavl.dk

Patricia Wilde

Konference- og eventkoordinator, på barsel – er tilbage i august 2022

Hej, jeg hedder Patricia. Det er mig du får i røret, når du ringer for at booke din firmafest, dit event eller møde/konference. Lige såvel som jeg kan gribe din vildeste idé og gøre den konkret ned til mindste detalje, kan jeg konceptudvikle med dig, hvis du føler dig på bar bund eller vil prøve noget nyt – der er stort set ikke grænser for, hvad der kan lade sig gøre her på Hindsgavl Slot.

Kontakt Patricia i dag
6340 6727
pw@hindsgavl.dk