Din personlige kontakt hos Hindsgavl Slot

Hos os har du altid den samme, faste kontaktperson – fra du booker, til vi vinker på gensyn. Din personlige kontakt sørger for, at dit arrangement forløber præcis, som det skal, med det særlige ekstra der overrasker positivt. Vores erfarne konferenceteam er kendt for at kunne efterkomme selv ’umulige’ ønsker.

Læs mere om kontaktpersoner

Christina Skjellerup

Konferencechef

Mit navn er Christina, og jeg er konferencechef på Hindsgavl Slot, hvor jeg har arbejdet siden 1999. Sammen med konferenceteamet sørger jeg for, at vores gæsters arrangementer bliver både vellykkede og huskværdige. Min erfaring og viden fra mere end 20 år i branchen står til din rådighed. Som sparringspartner kan jeg kaste lys på, hvordan du bedst kan opfylde formålet med dit møde eller konference – og ikke mindst på alle mulighederne ved vores fantastiske rammer på Hindsgavl Slot. Har du konkrete spørgsmål, eller vil du gerne vende en tanke eller idé, så ring eller skriv gerne til mig.

Kontakt Christina i dag
6340 6725
cs@hindsgavl.dk

Linkedin

Julie Lund Hindsgavl

Konferencekoordinator

Mit navn er Julie, og jeg er konferencekoordinator på Hindsgavl Slot. Og ja, jeg hedder faktisk Hindsgavl til efternavn. I mere end 6 år har jeg arbejdet på Hindsgavl Slot, og jeg ved, at stort set alt kan lykkes her på stedet. I tæt dialog med dig, vil jeg skabe de perfekte rammer om dit arrangement, så du får et godt møde eller konference. Jeg ved, at ingen møder eller konferencer er ens, og derfor er min vigtigste opgave at være omstillingsparat. Jeg er din personlige kontakt gennem hele forløbet, og jeg vil gøre mit bedste for, at dit arrangement bliver særligt.

Kontakt Julie i dag
6340 6726
jlh@hindsgavl.dk

Ida Vangsgaard Hansen

Konferencekoordinator

Mit navn er Ida, og jeg er konferencekoordinator på Hindsgavl Slot. Gennem min baggrund som receptionist og min uddannelse i International Hospitality Management har jeg fået værktøjer og indsigt i branchen, som jeg hver dag bruger til at forvandle idéer og input til konkrete planer, hvor alt spiller ned til mindste detalje. Jeg har en særlig forkærlighed for at konceptudvikle, så dit møde eller konference bliver et arrangement, deltagerne husker længe efter. Her er det en kæmpe fordel at være på et sted, hvor stort set alt kan lade sig gøre. Vi har rammerne og ekspertisen til at løfte arrangementer op i helt særlig flyvehøjde.

Kontakt Ida i dag
6340 6688
ih@hindsgavl.dk

Emma Vive

Fest- og eventkoordinator

Mit navn er Emma, og jeg er Fest- og eventkoordinator på Hindsgavl Slot. Det er mig, du får i røret, når du henvender dig om en firmafest, en julefrokost eller et event. Jeg griber selv dine vildeste idéer, og med mit speciale i eventmanagement har jeg erfaringen og værktøjerne til at omdanne dem til vellykkede arrangementer, man husker længe efter. Mangler du inspiration, kan du også sparre med mig – jeg er fuld af idéer og input, uanset om det er til en intern temafest eller til det helt store special-event for eksterne samarbejdspartnere. Ikke to arrangementer er ens, og jeg er personligt investeret i hver fest og event, jeg har fornøjelsen af at planlægge og koordinere.

Kontakt Emma i dag
6340 6685
fest@hindsgavl.dk