Din personlige kontakt hos Hindsgavl Slot

Hos os har du altid den samme, faste kontaktperson – fra du booker, til vi vinker på gensyn. Din personlige kontakt sørger for, at dit arrangement forløber præcis, som det skal, med det særlige ekstra der overrasker positivt. Vores erfarne konferenceteam er kendt for at kunne efterkomme selv ’umulige’ ønsker.

Læs mere

Christina Skjellerup

Konferencechef

Mit navn er Christina, og jeg er konferencechef på Hindsgavl Slot, hvor jeg har arbejdet siden 1999. Sammen med konferenceteamet sørger jeg for, at vores gæsters arrangementer bliver både vellykkede og huskværdige. Min erfaring og viden fra mere end 20 år i branchen står til din rådighed. Som sparringspartner kan jeg kaste lys på, hvordan du bedst kan opfylde formålet med dit møde eller konference – og ikke mindst på alle mulighederne ved vores fantastiske rammer på Hindsgavl Slot. Har du konkrete spørgsmål, eller vil du gerne vende en tanke eller idé, så ring eller skriv gerne til mig.

Kontakt Christina i dag
6340 6725
cs@hindsgavl.dk

Linkedin

Lene Strunge Kjær

Konferencekoordinator

Jeg hedder Lene, og jeg planlægger og koordinerer dine møder, kurser og konferencer. Jeg har været i branchen i mere end 17 år, og jeg holder især meget af den personlige indlevelse i mine kunder og deres behov. En af mine forcer er evnen til at idéudvikle og komme med løsninger til dit arrangement – gerne så forventningerne overgås. Jeg stræber altid efter, at du bagefter har følelsen af ’det lille ekstra’, som vi på Hindsgavl Slot er kendt for.

Kontakt Lene i dag
6340 6726
lsk@hindsgavl.dk

Ditte Volquards

Konferencekoordinator

Mit navn er Ditte, og jeg er konferencekoordinator på Hindsgavl Slot. Den tætte dialog med dig – fra første kontakt til vi siger på gensyn – er et af mine absolut vigtigste arbejdsredskaber. Nærværet i forventningsafstemningen og planlægningsfasen er et afgørende kriterie for, at dit møde eller konference bliver en bragende succes. Det er en personlig tilfredsstillelse for mig at være til stede hele vejen og sørge for, at alt går præcis som det skal.

Kontakt Ditte i dag
6340 6688
dv@hindsgavl.dk

Patricia Wilde

Konference- og eventkoordinator

Hej, jeg hedder Patricia. Det er mig du får i røret, når du ringer for at booke din firmafest, dit event eller møde/konference. Lige såvel som jeg kan gribe din vildeste idé og gøre den konkret ned til mindste detalje, kan jeg konceptudvikle med dig, hvis du føler dig på bar bund eller vil prøve noget nyt – der er stort set ikke grænser for, hvad der kan lade sig gøre her på Hindsgavl Slot.

Kontakt Patricia i dag
6340 6727
pw@hindsgavl.dk

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her