Din personlige kontakt hos Hindsgavl Slot

Hos os har du altid den samme, faste kontaktperson – fra du booker, til vi vinker på gensyn. Din personlige kontakt sørger for, at dit arrangement forløber præcis, som det skal, med det særlige ekstra der overrasker positivt. Vores erfarne konferenceteam er kendt for at kunne efterkomme selv ’umulige’ ønsker.

Læs mere

Christina Skjellerup

Konferencechef

Mit navn er Christina, og jeg er konferencechef på Hindsgavl Slot, hvor jeg har arbejdet siden 1999. Sammen med konferenceteamet sørger jeg for, at vores gæsters arrangementer bliver både vellykkede og huskværdige. Min erfaring og viden fra mere end 20 år i branchen står til din rådighed. Som sparringspartner kan jeg kaste lys på, hvordan du bedst kan opfylde formålet med dit møde eller konference – og ikke mindst på alle mulighederne ved vores fantastiske rammer på Hindsgavl Slot. Har du konkrete spørgsmål, eller vil du gerne vende en tanke eller idé, så ring eller skriv gerne til mig.

Kontakt Christina i dag
6340 6725
cs@hindsgavl.dk

Linkedin

Julie Lund Hindsgavl

Konferencekoordinator

Mit navn er Julie, og jeg er konferencekoordinator på Hindsgavl Slot. Og ja, jeg hedder faktisk Hindsgavl til efternavn. I mere end 6 år har jeg arbejdet på Hindsgavl Slot, og jeg ved, at stort set alt kan lykkes her på stedet. I tæt dialog med dig, vil jeg skabe de perfekte rammer om dit arrangement, så du får et godt møde eller konference. Jeg ved, at ingen møder eller konferencer er ens, og derfor er min vigtigste opgave at være omstillingsparat. Jeg er din personlige kontakt gennem hele forløbet, og jeg vil gøre mit bedste for, at dit arrangement bliver særligt.

Kontakt Julie i dag
6340 6726
Jlh@hindsgavl.dk

Alberte Mittet

Konferencekoordinator

Mit navn er Alberte, og jeg er konferencekoordinator på Hindsgavl Slot. Når du booker din firmafest, et event eller et møde/konference, er det mig, du taler med. Jeg sørger for, at vi har en tæt dialog fra start til slut, så dit arrangement bliver som ønsket – og gerne lidt bedre end det. Hindsgavl Slot er anderledes. Beliggenheden er ekstraordinær og tempoet er med til, at jeg kan give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Om det er et stort eller mindre arrangement, du skal afholde, hjælper jeg dig hele vejen.

Kontakt Alberte i dag
6340 6727
am@hindsgavl.dk

Ditte Volquards

Konferencekoordinator

Mit navn er Ditte, og jeg er konferencekoordinator på Hindsgavl Slot. Den tætte dialog med dig – fra første kontakt til vi siger på gensyn – er et af mine absolut vigtigste arbejdsredskaber. Nærværet i forventningsafstemningen og planlægningsfasen er et afgørende kriterie for, at dit møde eller konference bliver en bragende succes. Det er en personlig tilfredsstillelse for mig at være til stede hele vejen og sørge for, at alt går præcis som det skal.

Kontakt Ditte i dag
6340 6688
dv@hindsgavl.dk