Find inspiration

Her finder du inspiration til oplevelser ved Hindsgavl Slot. Hindsgavl Slot byder på perfekte rammer, når der skal skabes oplevelser. Den smukke natur og Lillebælts hemmeligheder giver oplevelser for enhver. Nær Hindsgavl Slot findes mange naturskønne områder der byder på fascinerende kultur, badesteder eller andre aktiviteter som er perfekt til udflugter. Naturen byder også på gode løbestier i naturen som man kan benytte til enhver tid.

Teambuilding – i slotsparken eller indendørs

Styrk samarbejdet, kommunikationen, kreativiteten og/eller holdånden med sjove og udfordrende teambuildingaktiviteter. Aktiviteterne kan foregå indenfor eller ude i slotsparken og vores øvrige omgivelser. De kan... Læs mere

Teambuilding – i slotsparken eller indendørs

Styrk samarbejdet, kommunikationen, kreativiteten og/eller holdånden med sjove og udfordrende teambuildingaktiviteter.

Aktiviteterne kan foregå indenfor eller ude i slotsparken og vores øvrige omgivelser. De kan være stille, rolige og helt nede på jorden, ligesom de kan foregå med fuld fart over feltet, til vands eller i luften – eller i et skønt miks.

Vi bruger dygtige samarbejdspartnere, der har stor erfaring med teambuilding. Øvelser og udfordringer planlægges sammen med jer, så de matcher jeres ønsker og behov – og så alle får en god oplevelse.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan I kan bruge Hindsgavl Slot og vores omgivelser til teambuilding.

Praktisk info

Vi samarbejder bl.a. med disse teambuildingudbydere:

Klik på linksene for at læse mere om de forskellige udbydere og deres muligheder. Og kontakt os, hvis I vil afholde teambuilding på Hindsgavl Slot.

Eksempler på teambuildingaktiviteter

 • Konkurrencer, spil og quizzer
 • Mordmysterier og hjernevridere
 • Mountainbike i skoven
 • Paddleboard og kajak
 • GPS-orienteringsløb
 • Brobygning og andre byggeprojekter
 • Segway og gokart
 • Laser- og bueskydning
Kontakt os

Lokale vin- og gourmetoplevelser

Hvis I søger en unik oplevelse på Fyn – og I er interesseret i vin- og gourmetoplevelser, så er Stokkebye vingård noget for jer! Her... Læs mere

Lokale vin- og gourmetoplevelser

Hvis I søger en unik oplevelse på Fyn – og I er interesseret i vin- og gourmetoplevelser, så er Stokkebye vingård noget for jer! Her kan man som gæst både smage udvalgte vine og opleve stemningen i vineriet, hvor årgang 2022 ligger i de flotte trætønder, og er ved at være klar til at blive tappet.  Det er også muligt at gå en tur i Pinot Noir marken på egen hånd. I gårdbutikken i vineriet kan man købe forskellige vine samt caviar og ørredrogn.

 

Vinsmagning

Helle og Jacob Stokkebye fortæller om, hvordan det er dyrke vin i Danmark, og rejsen fra hobby til at være en af Danmarks største og mest anerkendte vingårde. Man får også et indblik i vinfremstillingen og hvad man bedst serverer vinene til.

For spørgsmål vedr. private smagninger skriv til hsj@bystokkebye.com eller på tlf. 5130 1125. Min. antal er 10 personer.

Om Stokkebye vingård

Stokkebye Vingård ligger 8 km. syd for Kerteminde, og har i alt 6 HA med 17.000 vinstokke. De første stokke blev plantet i 2009.

Stokkebyes vin produceres efter økologiske principper. I stedet for at sprøjte med ukrudtsmidler, fjernes ukrudt maskinelt ved brug af traktor og når der høstes, sorteres og plukkes druerne ved håndkraft. På Stokkebye Vingård laves både hvidvine, mousserende vine og hedvine.

Nogle af landets førende gourmetrestauranter har vinen på kortet, bl.a. Alchemist, Geranium, Marchal, Rudolf Mathis, Lieffroy og Falsled Kro.

Besøg os

 • Gåture - oplev vingården
 • Vinsmagning
 • Gårdbutik
 • Åbningstider: Fredag og lørdag kl. 11.00 - 16.00
Læs mere om Stokkebye vingård her

RIB-sejlads på Lillebælt

Her er der mulighed for en intens og unik oplevelse på og omkring Lillebælt. I kommer tæt på naturen med fart gennem vandet, saltvand i... Læs mere

RIB-sejlads på Lillebælt

Her er der mulighed for en intens og unik oplevelse på og omkring Lillebælt. I kommer tæt på naturen med fart gennem vandet, saltvand i håret og vandsprøjt på kinderne. Mulighederne for en helt unik og intens oplevelse med vandet som omdrejningspunkt er uanede.

RIB-båden er oplagt til kortere sejladser på 1-3 timer. Bådene kan fragte jer til nye oplevelser – måske I har lyst til at blive sejlet ud til en øde ø og nyde en udsøgt frokost. Eller I kan opleve de 2 broer helt tæt på, og måske I er heldige at se et af Lillebælts mange marsvin.

Samtidig er RIB-båden helt perfekt som et frisk afbræk i løbet af mødedagen. Deltagerne vil opleve, at de bliver blæst igennem, griner sammen og er 110 % klar til at fortsætte mødet med ny energi.

Det er muligt at kombinere flere både i forskellige størrelser, så både mindre og helt store grupper kan komme med ud på vandet.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan I kan bruge denne mulighed i forbindelse med jeres arrangement.

Praktisk info om aktiviteten

Se mere om RIB-turen her

 

Hvorfor RIB-sejlads?

 • Velegnet til pauseaktivitet ved min. 1 time til rådighed
 • Velegnet som teambuilding
 • Oplevelsestur midt i Naturpark Lillebælt
 • Mulighed for Picnic på en øde ø
 • 6-12 pers. pr. båd (og der er både nok)
 • Hastighed: Op til 90 km/t, men I bestemmer tempoet
Læs mere om RIB-sejlads her

Matchracing med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig... Læs mere

Matchracing med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig har prøvet før.

Medarbejderne sejler i teams på 4-5 personer, hvor de undervejs skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den ønskede retning, både i modvind og medvind – bogstavelig talt! Det hele kulminerer med afsluttende matchracesejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden. (op til 100 pers.)

Sejladsen tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål.

Praktisk info om aktiviteten

Kontakt os på 6340 6698 for at høre mere om mulighederne i forbindelse med jeres arrangement. Vi arrangerer gerne det hele for jer.

Se mere på GoSail.dk

 

Hvorfor Match Racing?

 • Fælles aktivitet for op til 100 personer
 • Velegnet som teambuilding af 4-5 personer
 • Styrker kommunikationen og evnen til samarbejde
 • Fantastisk mulighed for en frisk dyst mellem kollegaerne
 • 4-6 timers aktivitet
Læs mere om matchracing her

Bridgewalking over Lillebælt

Er du til imponerende udsigt og sug i maven, så er denne tur helt sikkert noget for dig! Turen foregår på den gamle Lillebæltsbros konstruktioner... Læs mere

Bridgewalking over Lillebælt

Er du til imponerende udsigt og sug i maven, så er denne tur helt sikkert noget for dig!

Turen foregår på den gamle Lillebæltsbros konstruktioner 20 meter over vejbanen og 60 meter over havoverfladen. Imens du nyder synet, fortæller en guide om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt.

Bridgewalking er en aktivitet, som ellers kun findes på den anden side af jordkloden i Auckland og Sydney – og her i Lillebæltsregionen.

Turen tager 2 timer – inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning. Læs mere og køb billet på Bridgewalkings hjemmeside

Praktisk info om aktiviteten

Læs alt praktisk info om Bridgewalking Lillebælt her


Adresse

Bridgewalking
Galsklintvej 4
DK- 5500 Middelfart

Tlf.: +45 88325800 (alle dage fra 09.00 – 14.00)
bridgewalking@bridgewalking.dk

Hvorfor bridgewalking?

 • En fælles oplevelse for livet
 • Teambuilding
 • Pauseaktivitet
 • Åbent året rundt
 • 2 timers varighed
Læs mere om Bridgewalking her

Sejltur med Aventura

Om bord på det historiske træskib Aventura stævner I ud i Naturpark Lillebælt, der er Danmarks største naturpark. Her oplever I det flotte, skovklædte landskab... Læs mere

Sejltur med Aventura

Om bord på det historiske træskib Aventura stævner I ud i Naturpark Lillebælt, der er Danmarks største naturpark.

Her oplever I det flotte, skovklædte landskab fra vandsiden, ser de to broer nedefra, og måske er I heldige at spotte legesyge marsvin i vandoverfladen.

Undervejs kan en guide fortælle jer om området og historien – men I kan også bare nyde udsigten og hyggesnakke undervejs. I kan evt. stige om bord fra Hindsgavls bådebro for foden af slotsparken. Vi sørger også gerne for forplejning til sejlturen, hvis I ønsker det.

Praktisk info

Aventura har plads til maks. 40 passagerer. Er I flere end det, kan I sejle ud ad flere omgange, eller vi kan undersøge muligheden for at skaffe et ekstra skib.

Prisen afhænger af antal passagerer og varighed. Læs mere og book Aventura til jeres firmatur her.

Hvorfor tage på sejltur med Aventura?

 • Frisk luft og natur
 • God pauseaktivitet
 • Aktiviteten er ikke fysisk krævende – alle kan være med
 • 2-5 timers varighed
Læs mere om mulighederne med Aventura

Marsvine-sejlture

Bestanden af marsvin – verdens mindste hval – i Lillebælt er en af de højeste i verden, og de findes i stor stil i hele... Læs mere

Marsvine-sejlture

Bestanden af marsvin – verdens mindste hval – i Lillebælt er en af de højeste i verden, og de findes i stor stil i hele Lillebælt. På turen er der fortælling om marsvinenes adfærd og liv i Lillebælt – bl.a. hvorfor du kan spotte så mange marsvin i Lillebælt samt historien om Middelfarts tidligere marsvinejægere!

​Vi sejler ikke noget bestemt sted på bæltet på denne sejltur, men vi forsøger at spore hvor de små hvaler befinder sig rundt omkring. Én ting kan garanteres, og det er det smukke syn af Den Gamle og Den Nye Lillebæltsbro ud for Middelfart. Lillebælt er et meget naturrigt farvand med land på begge sider af bæltet. Hvorfor ikke kombinere jeres ophold med skønne naturoplevelser på en helt unik sejltur.

På båden Mira3 er der plads helt op til 65 passagerer. Varighed ca. 2 timer – der sejles hele året rundt.

Praktisk info om aktiviteten

Læs mere om hvalsafari her

Adresse
Lillebælt

Hvorfor hvalsafari?

 • God pauseaktivitet
 • Aktiviteten er ikke fysisk krævende – alle kan være med
 • 2 timers varighed
Læs mere om hvalsafari her

Gå- og vandreruter

Stræk benene, og giv skridttælleren noget at arbejde med i den unikke natur, der omgiver Hindsgavl Slot. Her fører et væld af gå- og vandreruter... Læs mere

Gå- og vandreruter

Stræk benene, og giv skridttælleren noget at arbejde med i den unikke natur, der omgiver Hindsgavl Slot. Her fører et væld af gå- og vandreruter jer gennem et af de smukkeste kystområder i Danmark.

I sætter helt selv tempoet, men tillad os at anbefale en middel fart. Turen kan tage afsæt i slotsparken, hvor Lillebæltsstien går igennem og fortsætter langs kysten ind til Middelfarts hyggelige bymiljø.

I kan også gå Kongebroruten, ”pynten rundt” eller en af de andre flotte vandreruter, der findes omkring Middelfart og Fredericia. Mulighederne er mange, og distancerne ligger typisk på 5-10 kilometer.

Praktisk info om aktiviteten

Læs mere om ruterne her

Adresse
Fredericia og Middelfart

Brug vandreruterne til

 • Pauseaktivitet
 • Teambuilding
 • Walk and talk
Læs mere om vandreruter her

Slottets køkkenhave

Kokkene på Hindsgavl Slot stiller høje krav til gode og friske råvarer. Derfor har vi blandt andet anlagt slottets egen køkkenhave på cirka 10.000 m2. Når... Læs mere

Slottets køkkenhave

Kokkene på Hindsgavl Slot stiller høje krav til gode og friske råvarer. Derfor har vi blandt andet anlagt slottets egen køkkenhave på cirka 10.000 m2. Når årstiden tillader det, nyder vores gæster derfor godt af slottets egen avl fra køkkenhaven, som leverer friske forsyninger af frugt, grøntsager og krydderurter til slotskøkkenet.

Alt afhængig af årstiden kan du opleve et væld af duftende krydderurter og grøntsager, blomstrende frugttræer og farverige blomsterbede, summende bier omkring vores 8 bistader og selvfølgelig vores gartnere, der pusler om herlighederne med udsigt ned over Fænøsund.

Køkkenhaven er åben for besøgende, så kig ind næste gang I besøger Hindsgavl Slot.

Praktisk info om aktiviteten

Adresse
Hindsgavl Alle 7
5500 Middelfart

Brug slottets køkkenhave til

 • Pauseaktivitet
 • Teambuilding