Find inspiration

Her finder du inspiration til oplevelser ved Hindsgavl Slot. Hindsgavl Slot byder på perfekte rammer, når der skal skabes oplevelser. Den smukke natur og Lillebælts hemmeligheder giver oplevelser for enhver. Nær Hindsgavl Slot findes mange naturskønne områder der byder på fascinerende kultur, badesteder eller andre aktiviteter som er perfekt til udflugter. Naturen byder også på gode løbestier i naturen som man kan benytte til enhver tid.

Rib sejlads på Lillebælt

Her er der mulighed for en intens og unik oplevelse på og omkring Lillebælt. I kommer tæt på naturen med fart gennem vandet, saltvand i... Læs mere

Rib sejlads på Lillebælt

Her er der mulighed for en intens og unik oplevelse på og omkring Lillebælt. I kommer tæt på naturen med fart gennem vandet, saltvand i håret og vandsprøjt på kinderne. Mulighederne for en helt unik og intens oplevelse med vandet som omdrejningspunkt er uanede.

RIB båden er oplagt til kortere sejladser på 1-3 timer. Vi kan fragte dine gæster til nye oplevelser, måske I har lyst til at blive sejlet ud til en øde ø og nyde en udsøgt frokost. Eller I kan opleve de 2 broer helt tæt på, og måske I er heldige at se et af Lillebælts mange marsvin.

Samtidig er RIB båden helt perfekt som et frisk afbræk i løbet af mødedagen. Deltagerne vil opleve, at de bliver blæst igennem, griner sammen og er 110 % klar til at fortsætte mødet med ny energi.

Der er plads til max 20 pers. på de to både.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan I kan bruge denne mulighed i forbindelse med jeres arrangement.

Praktisk info om aktiviteten

Se mere her

 

Hvorfor Rib sejlads?

 • Velegnet til pauseaktivitet ved min. 1 time til rådighed
 • Velegnet som teambuilding
 • Oplevelsestur midt i Naturpark Lillebælt
 • Mulighed for Picnic på en øde ø
 • Max. 20 personer fordelt på 2 både
 • Garanti for fart over feltet og vind i håret
Læs mere om Rib sejlads her

Match Race med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig... Læs mere

Match Race med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig har prøvet før.

Medarbejderne sejler i teams på 4-5 personer, hvor de undervejs skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den ønskede retning, både i modvind og medvind – bogstavelig talt! Det hele kulminerer med afsluttende matchracesejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden. (op til 100 pers.)

Sejladsen tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål.

Praktisk info om aktiviteten

Kontakt os på 6340 6698 for at høre mere om mulighederne i forbindelse med jeres arrangement. Vi arrangerer gerne det hele for jer.

Se mere på GoSail.dk

 

Hvorfor Match Racing?

 • Fælles aktivitet for op til 100 personer
 • Velegnet som teambuilding af 4-5 personer
 • Styrker kommunikationen og evnen til samarbejde
 • Fantastisk mulighed for en frisk dyst mellem kollegaerne
 • 4-6 timers aktivitet
Læs mere om Match Racing her

Naturpark Lillebælt – Geologi på Røjle Klint

Røjle Klint er med sine næsten 40 meters højde et imponerende syn, men den indeholder også en fantastisk historie om 50 mio. års geologisk udvikling.... Læs mere

Naturpark Lillebælt – Geologi på Røjle Klint

Røjle Klint er med sine næsten 40 meters højde et imponerende syn, men den indeholder også en fantastisk historie om 50 mio. års geologisk udvikling. I Klinten møder man spor efter et 1.000 m dybt hav med kæmpehajer, en dramatisk kamp mellem hav og land for 20 mio. år siden og de seneste 3 istider. Det er imponerende.

Audiowalken her er blevet til i et samarbejde mellem Visit Middelfart og Naturpark Lillebælt.

Praktisk info om aktiviteten

 

Læs mere her

 

Hvorfor Geologi-tur på Røjle Klint?

 • Spændende audiowalk
Læs mere om Geologi på Røjle Klint

Bridgewalking Lillebælt

Er du til imponerende udsigt og sug i maven, så er denne tur helt sikkert noget for dig! Turen foregår på den gamle Lillebæltsbros konstruktioner... Læs mere

Bridgewalking Lillebælt

Er du til imponerende udsigt og sug i maven, så er denne tur helt sikkert noget for dig!

Turen foregår på den gamle Lillebæltsbros konstruktioner 20 meter over vejbanen og 60 meter over havoverfladen. Imens du nyder synet, fortæller en guide om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt.

Bridgewalking er en aktivitet, som ellers kun findes på den anden side af jordkloden i Auckland og Sydney – og her i Lillebæltsregionen.

Turen tager 2 timer – inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning. Læs mere og køb billet på Bridge Walkings hjemmeside

Praktisk info om aktiviteten

Læs alt praktisk info om Bridgewalking Lillebælt her


Adresse

Bridgewalking
Galsklintvej 4
DK- 5500 Middelfart

Tlf.: +45 88325800 (alle dage fra 09.00 – 14.00)
bridgewalking@bridgewalking.dk

Hvorfor bridgewalking?

 • En fælles oplevelse for livet
 • Teambuilding
 • Pauseaktivitet
 • Åbent året rundt
 • 2 timers varighed
Læs mere om Bridgewalking her

Sejltur med Aventura

Om bord på det historiske træskib Aventura stævner I ud i Naturpark Lillebælt, der er Danmarks største naturpark. Her oplever I det flotte, skovklædte landskab... Læs mere

Sejltur med Aventura

Om bord på det historiske træskib Aventura stævner I ud i Naturpark Lillebælt, der er Danmarks største naturpark.

Her oplever I det flotte, skovklædte landskab fra vandsiden, ser de to broer nedefra, og måske er I heldige at spotte legesyge marsvin i vandoverfladen.

Undervejs kan en guide fortælle jer om området og historien – men I kan også bare nyde udsigten og hyggesnakke undervejs. Vi sørger gerne for forplejning om bord, hvis I ønsker det.

Praktisk info

Aventura har plads til maks. 40 passagerer. Er I flere end det, kan I sejle ud ad flere omgange, eller vi kan undersøge muligheden for at skaffe et ekstra skib.

Prisen afhænger af antal passagerer og varighed. Læs mere og book Aventura til jeres firmatur her.

Hvorfor tage på sejltur med Aventura?

 • Frisk luft og natur
 • God pauseaktivitet
 • Aktiviteten er ikke fysisk krævende – alle kan være med
 • 2-5 timers varighed
Læs mere om mulighederne med Aventura

Marsvine-sejlture

Bestanden af marsvin – verdens mindste hval – i Lillebælt er en af de højeste i verden, og de findes i stor stil i hele... Læs mere

Marsvine-sejlture

Bestanden af marsvin – verdens mindste hval – i Lillebælt er en af de højeste i verden, og de findes i stor stil i hele Lillebælt. På turen er der fortælling om marsvinenes adfærd og liv i Lillebælt – bl.a. hvorfor du kan spotte så mange marsvin i Lillebælt samt historien om Middelfarts tidligere marsvinejægere!

​Vi sejler ikke noget bestemt sted på bæltet på denne sejltur, men vi forsøger at spore hvor de små hvaler befinder sig rundt omkring. Én ting kan garanteres, og det er det smukke syn af Den Gamle og Den Nye Lillebæltsbro ud for Middelfart. Lillebælt er et meget naturrigt farvand med land på begge sider af bæltet. Hvorfor ikke kombinere jeres ophold med skønne naturoplevelser på en helt unik sejltur.

På båden Mira3 er der plads helt op til 65 passagerer. Varighed ca. 2 timer – der sejles hele året rundt.

Praktisk info om aktiviteten

Læs mere her

Adresse
Lillebælt

Hvorfor hvalsafari?

 • God pauseaktivitet
 • Aktiviteten er ikke fysisk krævende – alle kan være med
 • 2 timers varighed
Læs mere om hvalsafari her

Vandre- og løberuter

Hindsgavl Halvøen byder på et væld af gå- og vandreruter gennem et af de smukkeste kystområder i Danmark med et unikt rekreativt naturområde. Lige udenfor... Læs mere

Vandre- og løberuter

Hindsgavl Halvøen byder på et væld af gå- og vandreruter gennem et af de smukkeste kystområder i Danmark med et unikt rekreativt naturområde.

Lige udenfor døren, i bunden af slotsparken, har du også Lillebæltsstien, der langs kysten fører dig ind gennem Middelfarts hyggelige bymiljø og helt op til Strib. På stien passerer du flotte kystlandskaber, strande, kystskrænter, åbne marker og skove.

Gå Kongebroruten eller “pynten rundt” – eller prøv en af de andre flotte vandreruter, der findes omkring Middelfart og Fredericia. Mulighederne er mange, og distancerne ligger typisk mellem 5-10 kilometer.

 

Praktisk info om aktiviteten

Læs mere om ruterne her

Adresse
Fredericia og Middelfart

Brug vandreruterne til

 • Pauseaktivitet
 • Teambuilding
 • Walk and talk
Læs mere om vandreruter her

Slottets køkkenhave

Kokkene på Hindsgavl Slot stiller høje krav til gode og friske råvarer. Derfor har vi blandt andet anlagt slottets egen køkkenhave på cirka 10.000 m2. Når... Læs mere

Slottets køkkenhave

Kokkene på Hindsgavl Slot stiller høje krav til gode og friske råvarer. Derfor har vi blandt andet anlagt slottets egen køkkenhave på cirka 10.000 m2. Når årstiden tillader det, nyder vores gæster derfor godt af slottets egen avl fra køkkenhaven, som leverer friske forsyninger af frugt, grøntsager og krydderurter til slotskøkkenet.

Alt afhængig af årstiden kan du opleve et væld af duftende krydderurter og grøntsager, blomstrende frugttræer og farverige blomsterbede, summende bier omkring vores 8 bistader og selvfølgelig vores gartnere, der pusler om herlighederne med udsigt ned over Fænøsund.

Køkkenhaven er åben for besøgende, så kig ind næste gang I besøger Hindsgavl Slot.

Praktisk info om aktiviteten

Adresse
Hindsgavl Alle 7
5500 Middelfart

Brug slottets køkkenhave til

 • Pauseaktivitet
 • Teambuilding