Møder, konferencer, events eller produktlanceringer? Vi har pladsen og idéerne til dine vildeste ønsker.

Skal din næste konference
være noget særligt?

Længe efter en konference er slut, taler vores kunder stadig om den. Ikke kun fordi lokalerne og omgivelserne er unikke, eller fordi de altid kan regne med, at teknikken spiller og at maden smager.

Det, man husker længe efter, er den særlige Hindsgavl-stemning af forkælelse. Den gode, personlige kontakt fra planlægning til afholdelse. En uventet udfordring, der bliver effektivt løst. En opmærksom og nærværende stab, der gør sig umage. Smil fra alle retninger – og det lille ekstra, der gør, at vores kunder bliver ved med at vende tilbage.

Læs mere Send en forespørgsel
En stor fornøjelse
Det er en stor fornøjelse at gennemføre aktiviteter på Hindsgavl Slot. Vi oplever et konferencested, som fungerer topprofessionelt på alle planer fra start til slut.
Danske Advokater
Fantastisk koncept
Det er et fantastisk koncept Hindsgavl drives efter, og det gælder både på konferenceområdet men bestemt også på privatområdet.
Tove Krarup
Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet
ALT klappede
ALT klappede og det var en sand fornøjelse at være på besøg hos jer. Alle er blevet rost lige fra køkkenet og tjenerne til venligheden man bliver mødt med overalt på slottet.
Mai-Britt Hedegaard
Direktionssekretær, Harald Nyborg A/S
Vi bruger kun gode, friske og så vidt muligt lokale råvarer – i sommerhalvåret blandt andet fra vores egen køkkenhave. Vi serverer velsmagende retter med stolthed og et smil på læben.
Ulrik Nielsen
Køkkenchef på Hindsgavl Slot

Køkkenhave og lækkerier

Uanset om du er til møde, konference eller firmafest på Hindsgavl Slot, kan du godt glæde dig til maden. Alt bliver lavet fra bunden, og vi sylter selv frugt og grønt fra vores køkkenhave. Vores fornemste opgave er at overraske dine smagsløg positivt.

Læs mere