Middag i Restaurant Den Hvide Dame

Kan du ikke vente med at se menuen, så bare rul ned. For her kommer først lige en kort introduktion, som fortæller hvad vi gør for at du kan få en god luksuriøs aften.

Hos os får du mad lavet fra bunden. Ingredienserne kan du i sommerhalvåret finde i vores helt egen kæmpestore køkkenhave. I det resterende år vil man kunne finde størstedelen af ingredienserne i lokalområdet. Vi går meget op i at kunne levere så friske råvarer som muligt og dette er vores måde at gøre netop dette på. Vores eget frugt og grønt tilberedes og syltes, så vi kan nyde at servere det i længere tid.

Vi sætter en ære i at kunne præsentere mad for dig, som du kan spise med øjne og mund. Vi håber på at høre fra jer, vi skal nok sørge for at I bliver alt for godt behandlet og forkælet.

Alle ugens dage kan du, som overnattende gæst, nyde en udsøgt aftenmenu serveret i Restaurant Den Hvide Dame med udsigt over slotsparken og Lillebælt, der glimter mellem trækronerne.

Slotskøkkenet er kendt for sin veltilberedte mad, lavet fra bunden af bl.a. frugt og grønt fra egen avl, når årstiden tillader det.

Se menuerne nedenfor.

Se også frokostmenuen Se vores vinkort her

Aftenmenu

Serveres fra 17.30 – 21.30

 

Varmrøget laks

med salat af kartofler, cruditè, radis, kapers, rygeost & vinaigrette af havens urter

Kr. 145,-

 

Quiche med det grønne fra køkkenhaven

med salater & slottets persilledressing

Kr. 145,-

 

Cæsarsalat

med dansk velfærdskylling, romainesalat, parmesan, bacon, cæsardressing & brødcroutons

Kr. 145,-

 

Slottets burger

af briochebolle med hakkebøf, vesterhavsost, tomatrelish, løg & timian, salat, mayo af havens krydderurter & pommes frites

Kr. 155,-

 

Dagens menu

Dagens menu kan oplyses på dagen.

Forret               kr. 125,-
Hovedret         kr. 230,-
Dessert             kr. 100,-

 

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

 

I øjeblikket kan vi desværre kun tilbyde overnattende gæster at spise i vores restauranter. Bordbestilling kan fortages ved at ringe til receptionen eller ved indtjekningen.