Middag i Restaurant Den Hvide Dame

På Hindsgavl Slot kan du nyde en god middag med udsigt over slotsparken og Lillebælt, der glimter mellem trækronerne. Det kan du i vores lyse og moderne restaurant Den Hvide Dame, som du finder i sidefløjen til den historiske hovedbygning.

Aftenmenuen består af et udvalg af skønne forretter og hovedretter samt ost og desserter med noget interessant for enhver smag. Og det er netop smagen, som er i hovedsædet her, hvor de enkelte retter med afsæt i de gode råvarer, som oftest kommer fra vores egen køkkenhave, byder på velsmag i hver en mundfuld.

Vi anbefaler, at du bestiller bord. Det kan du gøre på telefon 6441 8800.

Generelle åbningstider

Mandag – søndag

  • Frokost i Den Hvide Dame: kl. 12.00-16.00*
  • Middag i Den Hvide Dame: kl. 18.00-21.30*

OBS: Restauranten er lukket til aften lørdag d. 6. april og lørdag d. 25. maj 2024. Restauranten er ligeledes lukket til aften i sommerperioden, 28. juni til 11. august 2024, hvor det i stedet vil være muligt at bestille bord til dagens menu i Slotsladen.

*Undtagelser kan forekomme – fx ved større arrangementer. Derfor anbefaler vi bordbestilling.

Se aftenmenuen Se frokostkortet

Aftenmenuen i Den Hvide Dame

Aftenmenuen serveres mandag til søndag kl. 18.00-21.30. Denne menu er gældende til og med d. 5. marts 2024. Her kan du se den kommende aftenmenu.

 

 

Forretter

Sprødstegt confiteret kalvebrissel

med bagt hvidløgscreme, sennep, sylt af køkkenhavens løg, saltcitron og blomsterkarse

Kr. 140,-

 

Mørk fiskesuppe ala bourride

med dampet rødspætte, pisket cremefraiche, ristet hummerolie, sylt af køkkenhavens fennikel, hvidløg og persille

Kr. 120,-

 

“Sandwich” af røget dådyr fra dyrehaven

med sprød ostekiks, urtemayo, slottets syltede drueagurker, havens æbler og tørrede krydderurter

Kr. 120,-

 

Hovedretter

Rosastegt bryst af gråand

i sprød tærteskal med bøgehatte, kejserhatte, svampesauce, perleløg, sprøde enoki, slottets rysteribs og karseurter

Kr. 295,-

 

Dampet færøsk torsk

med bagte, sprøde og cremede skorzonerrødder, pasta, spinat og sauce på hengemte hvide asparges

Kr. 295,-

 

Stegt blomkål

på cremede kikærter med timian, løg og Havgus – hertil skummet trøffelsauce, frisk vintertrøffel og kapers af havens ramsløg

Kr. 265,-

 

Ost og desserter

Arla Unika Gnalling

med creme og kold sauce på lokale japankvæder, ristede fennikelfrø, timian, tørrede blomster og kiks

Kr. 125,-

 

Bergamotparfait

med sylt og creme af køkkenhavens græskar, syltet appelsinskal, ristet boghvede og lun sfogliatella med græskar og vanilje

Kr. 125,-

 

Pocheret pærekvæde

med kardemommeganache, puffede kerner, smørristet surdejscumble, karamelliseret chokolade og kørvel

Kr. 120,-

 

 

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Ring og bestil bord på 6441 8800 Se vores vinkort

Den kommende aftenmenu

Denne menu er gældende fra og med d. 6. marts 2024. Vi tager forbehold for ændringer i menuen.

 

 

Forretter

Rørt tatar af Himmerlands Kalv

med sylt af køkkenhavens græskar, urtemayonnaise, karseurter, peberrod og kartoffelchips

Kr. 140,-

 

Smørstegt toast med bagt færøsk laks

spinat a la creme, citron, dild, løg og persille

Kr. 125,-

 

Selleriravioli med røget mayonnaise

æbler, brunet smør, champonzu, mizuna, ramsløgskapers og ristet boghvede

Kr. 120,-

 

Hovedretter

Stegt bryst af Den Sønderjyske Landkylling

med gulerødder, ærter, forårsløg, ærteolie, kogte urtekartofler og sauce suprême

Kr. 295,-

 

Dampet dansk lyssej

med sauté af spidskål, perleløg, skalotteløg og sylt af havens squash samt sprød tangkiks, kogte urtekartofler og sauce på sidste sommers hyldeblomster

Kr. 285,-

 

Cremet risotto

med perleløg, pastinak, porre, ristede hasselnødder, citrontimian, Vesterhavsost og frisk trøffel

Kr. 265,-

 

Ost og desserter

Udvalg af danske oste

med slottets hjemmesylt, oliven og hjemmebagt knækbrød

Kr. 130,-

 

Curd, sorbet og chips af køkkenhavens æbler

med mynte, citronmelisse og surdejscrumble

Kr. 120,-

 

Lakridsrodsiscreme

med hvid chokoladeganache, marineret pære, kørvel og makron

Kr. 125,-

 

 

Denne menu er gældende fra og med d. 6. marts 2024. Vi tager forbehold for ændringer i menuen.