Middag i Restaurant Den Hvide Dame

På Hindsgavl Slot kan du nyde en god middag med udsigt over slotsparken og Lillebælt, der glimter mellem trækronerne. Det kan du i vores lyse og moderne restaurant Den Hvide Dame, som du finder i sidefløjen til den historiske hovedbygning.

Aftenmenuen består af et udvalg af skønne forretter og hovedretter samt ost og desserter med noget interessant for enhver smag. Og det er netop smagen, som er i højsædet her, hvor de enkelte retter med afsæt i de gode råvarer, som oftest kommer fra vores egen køkkenhave, byder på velsmag i hver en mundfuld.

Du kan læse om vores holdninger til mad, vores indkøbspolitik samt vores affaldspolitik

Vi anbefaler, at du bestiller bord. Det kan du gøre på telefon 6441 8800.

Generelle åbningstider

Mandag – søndag

  • Frokost i Den Hvide Dame: kl. 12.00-16.00*
  • Middag i Den Hvide Dame: kl. 18.00-21.30*

OBS – følgende datoer er restauranten lukket til aften:
Mandag d. 20. januar 2025
Lørdag d. 25. januar 2025
Lørdag d. 15. februar 2025
Lørdag d. 22. februar 2025
Lørdag d. 8. marts 2025

*Undtagelser ud over de ovennævnte kan forekomme – fx ved større arrangementer. Derfor anbefaler vi bordbestilling.

Se aftenmenuen Se frokostkortet

Aftenmenuen i Den Hvide Dame

Aftenmenuen serveres mandag til søndag kl. 18.00-21.30. Denne menu er gældende fra og med d. 13. november 2024 til og med d. 28. januar 2025.
Se den kommende menu her.

 

Forretter

Ravioli af glaskål

med røget mayonnaise, brunet smør, champonzu, mizuna, sylt af havens grønne tomater og ristede hasselnødder

Kr. 130,-

 

Skummet bisque af krabber fra Lillebælt

med pisket cremefraiche, urteolie, sylt af køkkenhavens fennikel og dild

Kr. 120,-

 

”Sandwich” af røget dådyr fra dyreparken

med sprød ostekiks, urtemayonnaise, slottets syltede drueagurker, havens æbler og tørrede krydderurter

Kr. 130,-

 

Hovedretter

Rosastegt bryst af gråand

med duet af knoldselleri, slottets rysteribs, stegte kejserhatte, friteret grønkål, persillekartofler og andesauce

Kr. 295,-

 

Bagt torsk

med spinat, fennikel, porrefrit, kapers, skalotteløg, dild, persillekartofler og kartoffel-porre-blanquettesauce

Kr. 285,-

 

Stegt blomkål på cremede kikærter

med timian, løg og Havgus. Hertil skummet trøffelsauce, frisk vintertrøffel og kapers af havens ramsløg

Kr. 265,-

 

Ost og desserter

Udvalg af danske oste

med slottets hjemmesylt og knækbrød

Kr. 130,-

 

Slottets risalamandeparfait

med puffet ris, tørret kirsebær, hvid chokolade og fyldig sauce af kirsebær, mandler og vanilje

Kr. 125,-

 

Pocheret pærekvæde

med kardemommeganache, ristet boghvede, smørristet surdejscrumble, karamelliseret chokolade og kørvel

Kr. 125,-

 

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Ring og bestil bord på 6441 8800 Se vores vinkort

Den kommende aftenmenu i Den Hvide Dame

Aftenmenuen serveres mandag til søndag kl. 18.00-21.30. Denne menu er gældende fra og med d. 29. januar 2025.

 

Forretter

Rimmet torsk

med glaserede sennepskorn, peberrodsmayo, crudité af beder og persillefrit

Kr. 130,-

 

Røget andebryst

med sylt af havens græskar, friske brombær, mizuna, svampemayo og balsamicoglace

Kr. 130,-

 

Selleritatar

med skalotteløg, slottets drueagurker, persille, kapers og sennep – serveret med syltede urtestilke, frisésalat og sprøde sellerichips

Kr. 120,-

 

Hovedretter

Stegt helleflynder

med confiterede jordskokker, karamelliseret jordskokkepuré, jordskokkechips, porreskum og krydderurtekartofler

Kr. 295,-

 

Stegte gnocchi

med cremet fennikel, spinat, skalotteløg, sprøde flager af Vesterhavsost, karse og revet trøffel

Kr. 265,-

 

Sprængte og glaserede svinekæber i Hindsgavl-honning

med timian-citron-bagte rødbeder, rødbedecrudité, rødbedepuré, sprøde svær, rødbedeglace og krydderurtekartofler

Kr. 285,-

 

Ost og desserter

Udvalg af danske oste

med slottets hjemmesylt, knækbrød og oliven

Kr. 125,-

 

Kaffe-karamel-mousse

med blåbæriscreme, surdejscrumble, blåbærsirup, friske blåbær og skovsyre

Kr. 115,-

 

Gulerodskage

med citrussyltede gulerødder, lun saltkaramel, cremefraicheparfait med kanel og kardemomme, broken gulerodsgel, vaniljecrumble og citronmelisse

Kr. 115,-

 

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Ring og bestil bord på 6441 8800 Se vores vinkort