Middag i Restaurant Den Hvide Dame
På Hindsgavl Slot kan du nyde en god middag med udsigt over slotsparken og Lillebælt, der glimter mellem trækronerne. Det kan du i vores lyse og moderne restaurant Den Hvide Dame, som du finder i sidefløjen til den historiske hovedbygning.
Aftenmenuen består af et udvalg af skønne forretter og hovedretter samt ost og desserter med noget interessant for enhver smag. Og det er netop smagen, som er i højsædet her, hvor de enkelte retter med afsæt i de gode råvarer, som oftest kommer fra vores egen køkkenhave, byder på velsmag i hver en mundfuld.
Du kan læse om vores holdninger til mad, vores indkøbspolitik samt vores affaldspolitik
Vi anbefaler, at du bestiller bord. Det kan du gøre på telefon 6441 8800.
Generelle åbningstider
Mandag – søndag
OBS – følgende datoer er restauranten lukket til aften:
Mandag d. 20. januar 2025
Lørdag d. 25. januar 2025
Lørdag d. 15. februar 2025
Lørdag d. 22. februar 2025
Lørdag d. 8. marts 2025
*Undtagelser ud over de ovennævnte kan forekomme – fx ved større arrangementer. Derfor anbefaler vi bordbestilling.
Se aftenmenuen Se frokostkortetAftenmenuen i Den Hvide Dame
Aftenmenuen serveres mandag til søndag kl. 18.00-21.30. Denne menu er gældende fra og med d. 13. november 2024 til og med d. 28. januar 2025.
Se den kommende menu her.
Forretter
Ravioli af glaskål
med røget mayonnaise, brunet smør, champonzu, mizuna, sylt af havens grønne tomater og ristede hasselnødder
Kr. 130,-
Skummet bisque af krabber fra Lillebælt
med pisket cremefraiche, urteolie, sylt af køkkenhavens fennikel og dild
Kr. 120,-
”Sandwich” af røget dådyr fra dyreparken
med sprød ostekiks, urtemayonnaise, slottets syltede drueagurker, havens æbler og tørrede krydderurter
Kr. 130,-
Hovedretter
Rosastegt bryst af gråand
med duet af knoldselleri, slottets rysteribs, stegte kejserhatte, friteret grønkål, persillekartofler og andesauce
Kr. 295,-
Bagt torsk
med spinat, fennikel, porrefrit, kapers, skalotteløg, dild, persillekartofler og kartoffel-porre-blanquettesauce
Kr. 285,-
Stegt blomkål på cremede kikærter
med timian, løg og Havgus. Hertil skummet trøffelsauce, frisk vintertrøffel og kapers af havens ramsløg
Kr. 265,-
Ost og desserter
Udvalg af danske oste
med slottets hjemmesylt og knækbrød
Kr. 130,-
Slottets risalamandeparfait
med puffet ris, tørret kirsebær, hvid chokolade og fyldig sauce af kirsebær, mandler og vanilje
Kr. 125,-
Pocheret pærekvæde
med kardemommeganache, ristet boghvede, smørristet surdejscrumble, karamelliseret chokolade og kørvel
Kr. 125,-
Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Ring og bestil bord på 6441 8800 Se vores vinkortDen kommende aftenmenu i Den Hvide Dame
Aftenmenuen serveres mandag til søndag kl. 18.00-21.30. Denne menu er gældende fra og med d. 29. januar 2025.
Forretter
Rimmet torsk
med glaserede sennepskorn, peberrodsmayo, crudité af beder og persillefrit
Kr. 130,-
Røget andebryst
med sylt af havens græskar, friske brombær, mizuna, svampemayo og balsamicoglace
Kr. 130,-
Selleritatar
med skalotteløg, slottets drueagurker, persille, kapers og sennep – serveret med syltede urtestilke, frisésalat og sprøde sellerichips
Kr. 120,-
Hovedretter
Stegt helleflynder
med confiterede jordskokker, karamelliseret jordskokkepuré, jordskokkechips, porreskum og krydderurtekartofler
Kr. 295,-
Stegte gnocchi
med cremet fennikel, spinat, skalotteløg, sprøde flager af Vesterhavsost, karse og revet trøffel
Kr. 265,-
Sprængte og glaserede svinekæber i Hindsgavl-honning
med timian-citron-bagte rødbeder, rødbedecrudité, rødbedepuré, sprøde svær, rødbedeglace og krydderurtekartofler
Kr. 285,-
Ost og desserter
Udvalg af danske oste
med slottets hjemmesylt, knækbrød og oliven
Kr. 125,-
Kaffe-karamel-mousse
med blåbæriscreme, surdejscrumble, blåbærsirup, friske blåbær og skovsyre
Kr. 115,-
Gulerodskage
med citrussyltede gulerødder, lun saltkaramel, cremefraicheparfait med kanel og kardemomme, broken gulerodsgel, vaniljecrumble og citronmelisse
Kr. 115,-
Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Ring og bestil bord på 6441 8800 Se vores vinkort