Middag i Restaurant Den Hvide Dame

På Hindsgavl Slot kan du nyde en god middag med udsigt over slotsparken og Lillebælt, der glimter mellem trækronerne. Det kan du i vores lyse og moderne restaurant Den Hvide Dame, som du finder i sidefløjen til den historiske hovedbygning.

Aftenmenuen består af et udvalg af skønne forretter og hovedretter samt ost og desserter med noget interessant for enhver smag. Og det er netop smagen, som er i højsædet her, hvor de enkelte retter med afsæt i de gode råvarer, som oftest kommer fra vores egen køkkenhave, byder på velsmag i hver en mundfuld.

Du kan læse om vores holdninger til mad, vores indkøbspolitik samt vores affaldspolitik

Vi anbefaler, at du bestiller bord. Det kan du gøre på telefon 6441 8800.

Generelle åbningstider

Mandag – søndag

  • Frokost i Den Hvide Dame: kl. 12.00-16.00*
  • Middag i Den Hvide Dame: kl. 18.00-21.30*

OBS: I sommerperioden, 28. juni til 11. august 2024, er restauranten lukket til aften – her vil det i stedet være muligt at bestille bord til dagens menu i Slotsladen. Lørdag d. 24. august 2024 er restauranten lukket hele dagen.

*Undtagelser ud over de ovennævnte kan forekomme – fx ved større arrangementer. Derfor anbefaler vi bordbestilling.

Se aftenmenuen Se frokostkortet

Aftenmenuen i Den Hvide Dame

Aftenmenuen serveres mandag til søndag kl. 18.00-21.30. Denne menu er gældende fra og med d. 6. marts 2024.

 

 

Forretter

Rørt tatar af Himmerlands Kalv

med sylt af køkkenhavens græskar, urtemayonnaise, karseurter, peberrod og kartoffelchips

Kr. 140,-

 

Smørstegt toast med bagt færøsk laks

spinat a la creme, citron, dild, løg og persille

Kr. 125,-

 

Selleriravioli med røget mayonnaise

æbler, brunet smør, champonzu, mizuna, syltet grøn tomat og ristet boghvede

Kr. 120,-

 

Hovedretter

Stegt bryst af Den Sønderjyske Landkylling

med gulerødder, ærter, forårsløg, ærteolie, kogte urtekartofler og sauce suprême

Kr. 295,-

 

Dampet dansk lyssej

med sauté af spidskål, perleløg, skalotteløg og sylt af havens squash samt sprød tangkiks, kogte urtekartofler og sauce på sidste sommers hyldeblomster

Kr. 285,-

 

Cremet risotto

med perleløg, pastinak, porre, ristede hasselnødder, citrontimian, Vesterhavsost og frisk trøffel

Kr. 265,-

 

Ost og desserter

Udvalg af danske oste

med slottets hjemmesylt, oliven og hjemmebagt knækbrød

Kr. 130,-

 

Curd, sorbet og chips af køkkenhavens æbler

med mynte, citronmelisse og surdejscrumble

Kr. 120,-

 

Lakridsrodsiscreme

med hvid chokoladeganache, marineret pære, kørvel og makron

Kr. 125,-

 

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Ring og bestil bord på 6441 8800 Se vores vinkort