Middag i Restaurant Den Hvide Dame
På Hindsgavl Slot kan du nyde en god middag med udsigt over slotsparken og Lillebælt, der glimter mellem trækronerne. Det kan du i vores lyse og moderne restaurant Den Hvide Dame, som du finder i sidefløjen til den historiske hovedbygning.
Aftenmenuen består af et udvalg af skønne forretter og hovedretter samt ost og desserter med noget interessant for enhver smag. Og det er netop smagen, som er i højsædet her, hvor de enkelte retter med afsæt i de gode råvarer, som oftest kommer fra vores egen køkkenhave, byder på velsmag i hver en mundfuld.
Du kan læse om vores holdninger til mad, vores indkøbspolitik samt vores affaldspolitik
Vi anbefaler, at du bestiller bord. Det kan du gøre på telefon 6441 8800.
Generelle åbningstider
Mandag – søndag
*Undtagelser kan forekomme – fx ved større arrangementer. Derfor anbefaler vi bordbestilling.
Se aftenmenuen Se frokostkortetAftenmenuen i Den Hvide Dame
Aftenmenuen serveres mandag til søndag kl. 18.00-21.30. Denne menu er gældende fra og med 29. januar til og med 6. maj 2025. Her kan du se den kommende aftenmenu i Den Hvide Dame.
Forretter
Rimmet torsk
med glaserede sennepskorn, peberrodsmayo, crudité af beder og persillefrit
Kr. 130,-
Røget andebryst
med sylt af havens græskar, friske brombær, mizuna, svampemayo og balsamicoglace
Kr. 130,-
Selleritatar
med skalotteløg, persille, kapers og sennep – serveret med syltede urtestilke, frisésalat og sprøde sellerichips
Kr. 120,-
Hovedretter
Stegt helleflynder
med confiterede jordskokker, karamelliseret jordskokkepuré, jordskokkechips, porreskum og krydderurtekartofler
Kr. 295,-
Stegte gnocchi
med cremet fennikel, spinat, skalotteløg, sprøde flager af Vesterhavsost, karse og revet trøffel
Kr. 265,-
Sprængte og glaserede svinekæber i Hindsgavl-honning
med timian-citron-bagte rødbeder, rødbedecrudité, rødbedepuré, sprøde svær, rødbedeglace og krydderurtekartofler
Kr. 285,-
Ost og desserter
Udvalg af danske oste
med slottets hjemmesylt, knækbrød og oliven
Kr. 130,-
Kaffe-karamel-mousse
med blåbæriscreme, surdejscrumble, blåbærsirup, friske blåbær og skovsyre
Kr. 125,-
Gulerodskage
med citrussyltede gulerødder, lun saltkaramel, cremefraicheparfait med kanel og kardemomme, broken gulerodsgel, vaniljecrumble og citronmelisse
Kr. 125,–
Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Ring og bestil bord på 6441 8800 Se vores vinkortDen kommende aftenmenu i Den Hvide Dame
Denne menu er gældende fra og med 7. maj til og med 26. juni 2025.
Forretter
Laksetatar
af koldrøget laks fra Færøerne med dild, kørvel, skalotteløg og citron – serveret med cremet rygeost, citron-broken gel og puffede rischips
Kr. 130,-
Hindsgavlskinke
med løgsylt, brændt saltagurk, rugbrødscrumble, aioli og feldsalat
Kr. 130,-
Cremefraiche-panna cotta
med grillede marinerede grønne asparges, crudité af radiser, sprøde hvedeflager, asparges-broken gel, hybenroseblade og kørvel
Kr. 120,-
Hovedretter
Dampet skærising
på en sauté af spidskål, courgetter, tomat og dild – serveret med ørredrogn, fleuron, hvidvinssauce skilt med dildolie og urtekartofler
Kr. 295,-
Fettuccine
med bagte cherrytomater, Havgus og skalotteløg – serveret med dampede hvide asparges vendt i havens ramsløg og græskarkerner
Kr. 265,-
Braiseret svinebryst
af økologisk dansk poppelgris fra Hestbjerg Økologi med sukkerærter, gulerod og grønne asparges – serveret med ærtepuré, peberrodssifon og urtekartofler
Kr. 285,-
Ost og desserter
Udvalg af danske oste
med slottets hjemmesylt, knækbrød og oliven
Kr. 130,-
Kærnemælksmousse
med lemon curd, citronsorbet, vaniljecrumble og sprød tuille
Kr. 125,-
Cheesecake
med syltede rabarber, rabarberganache, rabarbersorbet og krystalliseret hvid chokolade
Kr. 125,–
Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Ring og bestil bord på 6441 8800 Se vores vinkort