Middag i Restaurant Den Hvide Dame

På Hindsgavl Slot kan du nyde en god middag med udsigt over slotsparken og Lillebælt, der glimter mellem trækronerne. Det kan du i vores lyse og moderne restaurant Den Hvide Dame, som du finder i sidefløjen til den historiske hovedbygning.

Aftenmenuen består af et udvalg af skønne forretter og hovedretter samt ost og desserter med noget interessant for enhver smag. Og det er netop smagen, som er i højsædet her, hvor de enkelte retter med afsæt i de gode råvarer, som oftest kommer fra vores egen køkkenhave, byder på velsmag i hver en mundfuld.

Du kan læse om vores holdninger til mad, vores indkøbspolitik samt vores affaldspolitik

Vi anbefaler, at du bestiller bord. Det kan du gøre på telefon 6441 8800.

Generelle åbningstider

Mandag – søndag

  • Frokost i Den Hvide Dame: kl. 12.00-16.00*
  • Middag i Den Hvide Dame: kl. 18.00-21.30*

*Undtagelser kan forekomme – fx ved større arrangementer. Derfor anbefaler vi bordbestilling.

Se aftenmenuen Se frokostkortet

Aftenmenuen i Den Hvide Dame

Aftenmenuen serveres mandag til søndag kl. 18.00-21.30. Denne menu er gældende fra og med 29. januar til og med 6. maj 2025. Her kan du se den kommende aftenmenu i Den Hvide Dame.

 

Forretter

Rimmet torsk

med glaserede sennepskorn, peberrodsmayo, crudité af beder og persillefrit

Kr. 130,-

 

Røget andebryst

med sylt af havens græskar, friske brombær, mizuna, svampemayo og balsamicoglace

Kr. 130,-

 

Selleritatar

med skalotteløg, persille, kapers og sennep – serveret med syltede urtestilke, frisésalat og sprøde sellerichips

Kr. 120,-

 

Hovedretter

Stegt helleflynder

med confiterede jordskokker, karamelliseret jordskokkepuré, jordskokkechips, porreskum og krydderurtekartofler

Kr. 295,-

 

Stegte gnocchi

med cremet fennikel, spinat, skalotteløg, sprøde flager af Vesterhavsost, karse og revet trøffel

Kr. 265,-

 

Sprængte og glaserede svinekæber i Hindsgavl-honning

med timian-citron-bagte rødbeder, rødbedecrudité, rødbedepuré, sprøde svær, rødbedeglace og krydderurtekartofler

Kr. 285,-

 

Ost og desserter

Udvalg af danske oste

med slottets hjemmesylt, knækbrød og oliven

Kr. 130,-

 

Kaffe-karamel-mousse

med blåbæriscreme, surdejscrumble, blåbærsirup, friske blåbær og skovsyre

Kr. 125,-

 

Gulerodskage

med citrussyltede gulerødder, lun saltkaramel, cremefraicheparfait med kanel og kardemomme, broken gulerodsgel, vaniljecrumble og citronmelisse

Kr. 125,

 

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Ring og bestil bord på 6441 8800 Se vores vinkort

Den kommende aftenmenu i Den Hvide Dame

Denne menu er gældende fra og med 7. maj til og med 26. juni 2025.

 

Forretter

Laksetatar

af koldrøget laks fra Færøerne med dild, kørvel, skalotteløg og citron – serveret med cremet rygeost, citron-broken gel og puffede rischips

Kr. 130,-

 

Hindsgavlskinke

med løgsylt, brændt saltagurk, rugbrødscrumble, aioli og feldsalat

Kr. 130,-

 

Cremefraiche-panna cotta

med grillede marinerede grønne asparges, crudité af radiser, sprøde hvedeflager, asparges-broken gel, hybenroseblade og kørvel

Kr. 120,-

 

Hovedretter

Dampet skærising

på en sauté af spidskål, courgetter, tomat og dild – serveret med ørredrogn, fleuron, hvidvinssauce skilt med dildolie og urtekartofler

Kr. 295,-

 

Fettuccine

med bagte cherrytomater, Havgus og skalotteløg – serveret med dampede hvide asparges vendt i havens ramsløg og græskarkerner

Kr. 265,-

 

Braiseret svinebryst

af økologisk dansk poppelgris fra Hestbjerg Økologi med sukkerærter, gulerod og grønne asparges – serveret med ærtepuré, peberrodssifon og urtekartofler

Kr. 285,-

 

Ost og desserter

Udvalg af danske oste

med slottets hjemmesylt, knækbrød og oliven

Kr. 130,-

 

Kærnemælksmousse

med lemon curd, citronsorbet, vaniljecrumble og sprød tuille

Kr. 125,-

 

Cheesecake

med syltede rabarber, rabarberganache, rabarbersorbet og krystalliseret hvid chokolade

Kr. 125,

 

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Ring og bestil bord på 6441 8800 Se vores vinkort